Translate

Καλώς ήλθατε...




Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Σοφία, σ΄ ευχαριστώ!




Φίλες μου , μετά από περιπέτεια μεγάλη, έφτασαν στα χέρια μου τα δωράκια της Σοφίας...
Ένα πολύ καλό παιδί η Σοφία, (ξέρετε, " ο κόσμος της Σοφίας") που δεν την ήξερα καθόλου και τη γνώρισα διαδικτυακά μέσα από το μπλοκοσπιτάκι μου,  και λέω τη γνώρισα γιατί είχαμε την μεγάλη ευκαιρία να υμνήσουμε μαζί το υπέρτατο μεγαλείο της κατάντιας του νεοελληνικού δημοσίου.  Μέσα από καταστάσεις που κάτι δεν πάει καλά μάλλον είναι η καλύτερη ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον αφού στα εύκολα όλοι καλοί είναι.....
Σοφία μου χάρηκα και εγώ πολύ. Είσαι τόσο ευθύς και ειλικρινής που προκαλείς το σεβασμό έτσι κι αλλιώς. Θα είναι τυχερό το παιδάκι σου αν καταφέρεις και αυτά τα προτερήματα του τα μεταδώσεις ....βλέπεις ζούμε στον αιώνα της λαμογιοποίησης......να! έγινα και λεξοπλάστης....!
Το δαχτυλιδάκι υπέροχο και το εξτρα δωράκι μου το βραχιολάκι τέλειο! Είσαι πολύ καλόγουστη και αυτό το έβλεπα στις φωτογραφίες ...αυτό που είδα από κοντά είναι και το ότι κάνεις καλή δουλειά.
Η δασκάλα μας στο μάθημα κοσμήματος μας έλεγε, "κοσμήματα κάνουν πολλές ,  καλή δουλειά όμως λίγες!" 
Σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ , γιατί έκανες δύο φορές δώρο με ....δώρο , γιατί είσαι δοτική και με συνείδηση, και πραγματικά είσαι θησαυρός. Θα χαρώ πάρα πολύ αν έρθεις Θεσσαλονίκη να βρεθούμε..
Κορίτσια απολαύστε τα ,