Translate

Καλώς ήλθατε...




Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Πουλόβερ τέλος!



Κορίτσια μου γεια σας...
Επιτέλους τέλειωσε το πουλόβερ του γιού μου ... Εγινε απαλό, χοντρούτσικο, αφράτο και πραγματικά το χάρηκα. Σας το δείχνω τώρα γιατί τώρα το τέλειωσα. Είπα δεν θα ασχοληθώ και αύριο με αυτό. Έχω να βγάλω και ένα σχέδιο κέντημα σούπερ ντελικάτο, σε 8άρι καμβά και να ράψω το φόρεμα της κόρης μου. Δουλειές με φούντες! Είπαμε όμως δεν παίρνω αντικαταθλιπτικά οπότε κάτι πρέπει να κάνω...
Μου ήρθε και μια ιδέα σήμερα να κάνω ένα σετάκι με σκούφο ή κάτι τέτοιο , γάντια κοφτά και γκέτες. Θα δούμε. Προς το παρόν τέλειωσε η μπλούζα. Αφού τέλειωσε πρέπει να δω τι θα κάνω παρακάτω.Με τι θα συνεχίσω. Και κάθε τέλος σημαίνει και μια νέα αρχή. Έτσι δεν είναι?
Ένα ευχαριστώ χρωστώ σε όσες μου κάνουν παρέα και μου αφήνουν και κανένα λογάκι και σ΄αυτές όμως που περνάνε και ΔΕΝ αφήνουν σχόλιο γιατί ξέρετε πόσο καιρό εγώ έμπαινα μέσα στα σπιτάκια σας θαύμαζα τα δημιουργήματά σας και δεν σας άφηνα σχόλιο? Ούτε κι εγώ ξέρω γιατί. όμως σκεφτείτε : πρώτο μπλοκ που επισκέφτηκα από την αρχή ήταν της ανεράιδας,  μπήκα και ξετρελάθηκα και μετά όσες μπαίνατε εκεί σας έβρισκα μία μία. Και μετά όσες έμπαιναν σε σας και πάει λέγοντας. Ήμουν τόσο απορροφημένη από τις επισκέψεις μου που ούτε κοιτούσα το μπλοκ μου καθόλου. Τώρα μπαίνω και "μιλώ" με όλες σας κι όμως : στην ανεράιδα δεν έχω αφήσει ακόμα ούτε ένα σχόλιο. Και εννοείτε πως ακόμα μπαίνω. Θα της κάνω αφιέρωμα μάλλον!!!
Χαρά , Μαιρούλα, Κική , Νένα , Δημιουργία , Σόφη, Σωσώ ,  Εύα , Σταυροβελονιά μου σας ευχαριστώ,
και ιδιαίτερα τη Σταυροβελονιά που με ξαγρύπνησε αρκετά γιατί δεν μπορούσα να βγω από το μπλοκ της. Κορίτσια όποια θέλει να αποκτήσει ντοκτορά στο κέντημα παρακαλώ να παρακολουθήσει τα εντατικά μαθήματα που παραδίδει η Σταυροβελονιά στο μπλοκ της για ό,τι αφορά το κέντημα. Τώρα εμένα που μου αρέσει τρελά το ..."θρανίο" καταλαβαίνετε  τι έπαθα. Και πρώτη μου φορά βρήκα κάτι τόσο μεθοδικά συγκεντρωμένο και ταξινομημένο ως υλικό και γνώση που ειλικρινά πορώθηκα...Το ευχαριστώ είναι λίγο και σας μιλάω εγώ που ψάχνω και ρωτώ να μάθω και διαβάζω όλην την ώρα για ό,τι με αφορά. Τα κορίτσια έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Μπράβο λοιπόν και καλωσορίσατε στη ζωή μου .