Translate

Καλώς ήλθατε...




Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Γνωρίστε μια καταπληκτική δουλειά !



Giveaway 

"Pyroessa handmade"





 Ως τις 31 / 12


Κορίτσια μου γνωρίζετε την

"Pyroessa handmade" ?

Αυτό είναι το giveaway που διοργανώνει ως τις 31 - 12 και μόλις την ανακάλυψα ...Κάνει ιδιαίτερη δουλειά και αξίζει να τη γνωρίσετε με ενθουσίασε και γιαυτό σας τη συστήνω.
Ξέρετε πώς τη γνώρισα? Μέσα από τη Μαιρούλα Marie-Meraki . Καλά αυτή δεν χρειάζεται να σας τη συστήσω είναι από τις πρώτες που μου χαμογέλασε  διαδικτυακά...χι χι χι ...Η Μαιρούλα λοιπόν έκανε ένα χρόνο γεννέθλια στο μπλοκοσπιτάκι της και πήρα μέρος στο διαγωνισμό της ( από τις τελευταίες  όπως πάντα ) και κέρδισα ! Ηλεκτρονική κλήρωση λέει η Μαιρούλα. Μέσα σε όλα αυτό το κορίτσι! Δεν φαντάζομαι να μην έχετε πάει ακόμη στο μπλοκοσπιτάκι της? Είναι κουκλί.

Τώρα θα σας πω κάτι να γελάσετε!  Την ανάρτηση αυτή την έκανα για να ευχαριστήσω την Μαριλού και να σας γνωρίσω την κούκλα με τη ροκ ματιά στην τέχνη του κοσμήματος , και ....λέω...άντε αύριο θα ανεβάσω το κέντημα με τις κόκκινες χάντρες ....χι χι χι χι χι  αυτό το καημένο με παρακαλάει να το αποτελειώσω . Μόνο το σιρίτι του έμεινε και είναι κρίμα να μένει έτσι στην άκρη αλλά τι να πει κανείς ...Σα μωρό κάνω! Λέω γλίτωσα και σήμερα άστο αύριο το κάνεις χι χι χι χι χι.....Με τόσο τρέξιμο πάντως νομίζω πως δικαιούμαι να παίζω κι εγώ πού και πού σαν παιδί! Δεν είναι έτσι?