Translate

Καλώς ήλθατε...




Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Σας αρέσουν τα σχόλια?












Σήμερα την ανάρτησή μου την αφιερώνω σε κάποια ψυχή που με κέρδισε με την αμεσότητά της και που αυτά που έλεγε για την ιστορία του πώς βρέθηκε με blog κλπ μοιάζει τόσο με τη δική μου που άνετα θα μπορούσα να τα έλεγα εγώ. Η αλήθεια είναι πως συνήθως δεν κάθομαι να διαβάσω μια μεγάλη ανάρτηση και μάλιστα όταν δεν έχει και κάποια εικόνα  όμως ξέρετε πού σκάλωσα?
"ζήλεψα τις παρέες και την επάφη που υπάρχει μέσα από τα blogs και είπα να γίνω και εγώ μέλος. Καλώς σας βρήκα λοιπόν."  αυτά είπε και πραγματικά έκατσα και διάβασα όλα όσα είχε να πει.
Μέσα στο διαδίκτυο έχω την άποψη πως μιλάει κανείς πιο απελευθερωμένα και ίσως βγάζει τις πτυχές του εαυτού του που δεν προλαβαίνει να εκφράσει, διστάζει να εκφράσει ή δεν τολμά να το κάνει διαφορετικά. Πραγματικά κι εμένα αυτό μου άρεσε και ξεκίνησα να κάνω αυτήν τη σελίδα. Και την έκανα μόνη μου και έκανα λάθη Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!
Και στενοχωρήθηκες γλυκιά μου που δεν σου άφηναν σχόλιο γιατί είχες κάνει λάθος ....
Πραγματικά εγώ δεν στενοχωριέμαι και ας μη μου αφήνουν σχόλιο καθόλου (εκτός της Ρίας που την έχασα, όλο βόλτες είναι τελευταία) Εγώ μπαίνω τόσον καιρό σε διάφορες σελίδες αλλά δεν αφήνω πάντα σχόλιο . Μάλιστα εάν δεν έχω κάτι να πω δεν θα μιλήσω . Κάνει η ανεράιδα κάτι καταπληκτικά πράγματα η Ονειροχώρα επίσης ....τι σχόλιο να αφήσω όταν τα σχόλια έχουν διψήφιο αριθμό και όλες λένε μπράβο υπέροχα και τέτοια . Να πω τα ίδια? τι νόημα έχει. Αν μιλήσει κάτι μέσα μου τότε ναι θα πω αυτό που θέλω και τότε χαλάλι κι αν το πε κιάλλος.
Para-kelsoscooks σε παρακολουθώ καιρό όμως δεν σου άφησα σχόλιο ποτέ....! 
Σε καλωσορίζω στον δικό μου μπλοκόκοσμο...